Rezultatet e kerkimit per: CBD ("cbd")

Nxjerrja tejzanor përdoret për nxjerrjen dhe izolimin e komponimeve aktive siç janë terpenet CBD, THC, CBG nga kanabisi. Nxjerrja me ndihmë ultrasonike (Emiratet e Bashkuara Arabe) përdoret me sukses për nxjerrjen e kanabinoidëve nga kërpi dhe marihuana. Hielscher Ultrasonics ofron sisteme të ndryshme për nxjerrjen në grumbull dhe mënyrën e rrjedhës së vazhdueshme për vëllime nga shkallë të vogël dhe të mesme deri në nivelin e plotë-komercial prej disa tonë në orë.

Kanabinoidet si CBD, THC, CBG etj. nxirren dhe dekarboksilohen me anë të ultrazërit.

Gjetur 25 hite. 12 po tregohen:

Ultrasonikët janë të besueshëm dhe efikas në prodhimin e emulsioneve me madhësi nën mikron dhe nano.

Nanoemulsioni Cannabis Oil / CBD nga Ultrasonics

Bërja e nanoemulsioneve të qarta dhe të tejdukshme të kanabisit është një sfidë e vërtetë. Emulsifikuesit tejzanor janë një teknikë shumë efikase për të prodhuar kanabinoidë të qartë dhe të qëndrueshëm për një kohë të gjatë nanoemulsioni që kapsulojnë. CBD, CBG ose THC e nano-emulsifikuar në mënyrë tejzanore kanë një biodisponibilitet dukshëm më të lartë. Bëni nano-emulsione CBD duke përdorur një ultratingull…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-cannabis-oil-emulsion.htm
Reaktor i trazuar tejzanor për aplikime sonokimike duke përfshirë reaksionet kimike të klikimit.

Kliko Kimi – Si të përmirësoni reagimet e klikimeve me sonication

Reaksionet kimike të klikimit, të tilla si reaksionet e cikloadditimit azid-alkin të katalizuar nga bakri (CuAAC) mund të përfitojnë shumë nga aplikimi i ultrazërit të fuqisë. Efektet sonokimike rrisin rendimentin dhe shkallën e konvertimit. Për më tepër, efikasiteti i përgjithshëm i reaksioneve kimike të klikimeve është përmirësuar. Si teknikë e…

https://www.hielscher.com/click-chemistry-how-to-enhance-click-reactions-with-sonication.htm
Ultratingulli është një teknikë e shpejtë dhe e besueshme për të prodhuar liposome superiore, nanoliposome dhe transportues lipidësh të strukturuar nano.

Formulimi tejzanor i transportuesve të narkotikëve të nanostrukturuar

Transportuesit e lipideve me nanostrukturë (NLCs) janë një formë e avancuar e sistemeve të shpërndarjes së barnave me përmasa nano që paraqesin një bërthamë lipide dhe një guaskë të tretshme në ujë. NLC-të kanë një stabilitet të lartë, mbrojnë bio-molekulat aktive kundër degradimit dhe ofrojnë çlirim të qëndrueshëm të barit. Ultratingulli është një…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-formulation-of-nanostructured-lipid-drug-carriers.htm
Hielscher Ultrasonics Logo

Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'u shërbyer më mirë atyre që janë të shqetësuar me mënyrën se si "Informacioni i tyre i identifikueshëm personal" (PII) përdoret në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e SHBA-së për privatësinë dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret…

https://www.hielscher.com/privacy-policy.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.