Rezultatet e kerkimit per: kanp ("cannabis")

Sonication aplikon forca të forta qethjeje dhe stresi në medium dhe lëshon në këtë mënyrë rendimente të larta ekstrakte në një kohë shumë të shkurtër ekstraktimi. Kjo do të thotë që procesi i nxjerrjes së substancave aktive si kanabinoidet dhe terpenet nga bima e kanabisit mund të rritet ndjeshëm. Hielscher Ultrasonics ofron një portofol të gjerë të ekstraktuesve tejzanor dhe aksesorëve për izolimin efikas të komponimeve aktive (p.sh., CBD, THC, CBG, terpenes) nga bima e kanabisit. Na kontaktoni sot! Ne jemi të kënaqur që ju rekomandojmë konfigurimin më të përshtatshëm të nxjerrjes tejzanor për kërkesat tuaja!

UP400St - shkarkues i fuqishëm tejzanor. (Kliko per te zmadhuar!)

Gjetur 15 goditje. 13 janë duke u treguar:

Ultrasonikët janë të besueshëm dhe efikas në prodhimin e nanoemulsioneve dhe liposomeve.

Nanoemulsioni Cannabis Oil / CBD nga Ultrasonics

Bërja e nanoemulsioneve të qarta dhe të tejdukshme të kanabisit është një sfidë e vërtetë. Emulsifikuesit tejzanor janë një teknikë shumë efikase për të prodhuar kanabinoidë të qartë dhe të qëndrueshëm për një kohë të gjatë nanoemulsioni që kapsulojnë. CBD, CBG ose THC e nano-emulsifikuar në mënyrë tejzanore kanë një biodisponibilitet dukshëm më të lartë. Bëni nano-emulsione CBD duke përdorur një ultratingull…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-cannabis-oil-emulsion.htm
Hielscher Ultrasonics Logo

Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'u shërbyer më mirë atyre që janë të shqetësuar me mënyrën se si "Informacioni i tyre i identifikueshëm personal" (PII) përdoret në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin e SHBA-së për privatësinë dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret…

https://www.hielscher.com/privacy-policy.htm
Logoja e Hielscher Ultrasonics: Hielscher Ultrasonics është e specializuar në projektimin dhe prodhimin e ultrasonikëve me performancë të lartë.

Faleminderit për pyetjen tuaj!

Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë për interesimin tuaj në produktet tona me ultratinguj. Kërkesa juaj për informacion do të përpunohet sa më shpejt të jetë e mundur. Me ngut? Mos ngurroni të kontaktoni ndonjë nga zyrat tona. Ne do të jemi të lumtur të ndihmojmë…

https://www.hielscher.com/danke.htm
Homogenizers tejzanor të tilla si UIP1000hdT janë përdorur për aplikime të ndryshme në prodhimin e vaksinave.

Përgatitja tejzanor e liposomeve

Përgatitja tejzanore e liposomeve për farmaceutikë dhe kozmetikë Liposomet (fshikëzat e bazuara në lipozome), transferozomet (liposomet ultradeformueshme), etozomet (fshikëzat ultradeformueshme me përmbajtje të lartë alkooli) dhe niozomet (fshikëzat sintetike) janë të përgatitura si vezikula artificiale, të cilat mund të jenë vezullore artificiale. në të cilat molekula aktive…

https://www.hielscher.com/ultrasonic-liposome-preparation.htm

Kërkoni për më shumë informacion

Nëse nuk e gjetët atë që po kërkoni, ju lutemi na kontaktoni!

Ju lutem vini re tonë Politika e privatësisë.